Myynti- ja toimitusehdot

 

Verkkokaupan tuotteita myy Saara Katharina Ruskola (2715866-8). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille maailmanlaajuisesti. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
 
Tilaaminen
Tuotteet tilataan osoitteesta www.saararuskola.com ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.
 
Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta ilmenee tilauksesi oleelliset ja yksilölliset tiedot.
 
Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: 
Stripe on turvallinen ja helppo maksutapa. Kun valitset verkkokaupan Kassa-sivulla luottokorttimaksun, maksunvälittäjänä toimii Stripe. Maksu tapahtuu verkkokaupan sivuilla suoraan eikä sinua ohjata toiseen palveluun. Kun maksat Stripen tarjoamilla luottokorttimaksuilla, hyväksyt Stripen ehdot, jotka löydät täältä
PayPal on kansainvälinen maksupalvelu, jossa rahansiirto onnistuu pelkällä sähköpostiosoitteella. Siirtääksesi rahaa PayPalin välityksellä – voit rekisteröidä PayPal-tilin ja yhdistää tiliin luottokortti, josta rahaa siirretään. Voit myös maksaa vierastilillä, joka ei vaadi rekisteröitymistä.
Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen. Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi.
 
Toimitusaika ja tapa
Toimitus aloitetaan onnistuneen transaktion ja tilauskeräyksen jälkeen. Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti kirjeenä.

-Toimitusaika Suomessa 7 arkipäivää 
-EU:n sisälle 2 viikko
-Muualle maailmaan 2 viikkoa.
 
 Toimituskulut
-Suomeen 2€ (ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille)
-EU:n sisällä 4€
-muualle maailmaan 6€
 
Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.
Palautusosoite:
Saara Ruskola
Suursuontie 12 B 34
00630 Helsinki
Suomi
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta tulee ilmoittaa viipymättä.
Kysymykset tuotteen tilaamiseen tai palautukseen liittyen voidaan lähettää info@saararuskola.com

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@saararuskola.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos lähetys on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.
 
Huomioitavaa
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Saara Katharina Ruskola käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta asiakaskohtaisia tietoja kolmansille osapuolille, poislukien maksunvälittäjät ja toimituskumppanit.